‘Eerste elftallen Goudswaard en Piershil mogelijk samengevoegd’

3

De eerste elftallen van Piershil en Goudswaardse Boys gaan komend seizoen mogelijk samen een selectie vormen. Dat stelt Goudswaardse Boys-trainer Leo Tol in Hoeksche Waard Live Sport.

Frank Dijkman van Hoeksche Waard Live Sport stelde tegenover Goudswaard-trainer Leo Tol dat een enquête rond gaat wilde de spelers moest polsen hoe zij tegenover een samenvoeging van beide selecties aankijken. ” dat klopt. Die enquête is aan de spelers gericht. In eerste instantie gaat het om een samenwerking. Goudswaard zou dan op haar eigen complex blijven spelen.’ 

‘Zoals het zich nu laat aanzien is iedereen wel positief. Ik bemoei mij er voorlopig niet mee. De besturen moeten het nu verder op de rit zetten,’ stelt Tol. ‘Wat ik begrepen heb zullen zij volgende week weer bij elkaar. Er zitten goede spelers bij en als we op een hoger niveau trainen is er ook meer mogelijk.’

3 Comments
  1. Dennis van den Heuvel zegt

    Paul Vermeer op naar de 2e divisie!

  2. Cor van der Horst zegt

    GoudePiel

  3. Arjan van Velzen zegt

    Stefan Bitter Eric Jansen waar blijft dan de identiteit?!

Laat een antwoord achter