De Kuip decor voor ‘uitzwaaiwedstrijd’ Nederland-Wales

2

Oranje oefent in de aanloop naar het Europees kampioenschap van komende zomer in de Kuip. Op 6 juni is Wales de tegenstander. Het is de laatste test voor bondscoach Ronald Koeman voor het EK, dat in meerdere landen wordt gehouden. Nederland speelt alle groepswedstrijden in de Johan Cruyff ArenA.

De wedstrijd Nederland-Wales begint zaterdag 6 juni om 19:30 en is de ‘uitzwaaiwedstrijd’ van het Nederlands elftal. De KNVB heeft het verdere programma bekend gemaakt. Naast de al eerder geplande oefenwedstrijden op 26 maart tegen de Verenigde Staten en op 29 maart tegen Spanje oefent Oranje op 28 mei in Enschede tegen Griekenland.

2 Comments
  1. Jan Slor zegt

    vroeger was het niet anders .nu ook terecht

  2. Patrick Hasselaar zegt

    Lucienne Van de Kraats

Laat een antwoord achter