Clubs in 3D tevergeefs in bezwaar tegen straf HBSS: ‘Derden kunnen geen bezwaar maken’

5

Diverse clubs uit de derde klasse D hebben zich bij de KNVB gemeld om bezwaar aan te tekenen tegen het besluit om HBSS vijf punten in mindering te geven en tien wedstrijden over te spelen.

De clubs zijn door de KNVB geïnformeerd dat zij geen bezwaar tegen de straf kunnen aantekenen. De KNVB meldt de clubs dat zij zich aan het besluit van de onafhankelijke aanklager zal moeten houden. Binnen die procedure is het niet mogelijk om door derden bezwaar tegen de straf aan te tekenen.

Omdat HBSS de straf heeft geaccepteerd staat de strafmaat vast. De opnieuw te spelen wedstrijden zijn vastgesteld en de clubs zijn verplicht die duels te spelen.

Vijf punten in mindering is een gepaste straf voor HBSS.

Clubs in 3D tevergeefs in bezwaar tegen straf HBSS: ‘Derden kunnen geen bezwaar maken’

 

5 Comments
 1. Edwin Suttorp zegt

  Lastige materie, of niet, de publieke opinie lijkt duidelijk over wat men verwacht van de bond als belangenbehartiger. De vraag is misschien ook of een vrijwilliger een grotere verantwoordelijkheid mag worden toegedicht dan een werknemer. Interessante casus hoe dan ook.

 2. Patrick Lenselink zegt

  Alle ploegen in 3 d worden nu benadeeld door stommiteit van hbss

 3. Erica Mak Versluis zegt

  wedstrijden overspelen is ook wat….. speler(s) die toen geen schorsing had(den) dan ook mee laten spelen? …. om t een beetje eerlijk te houden?

 4. Mike Jaysyenna zegt

  Gaat om 10 gewonnen wedstrijden door hbss welke club word dan benadeeld. De clubs krijgen kans om hun eerder verloren wedstrijd ditmaal wel te winnen.

 5. Ferry Wennekes zegt

  Tiny van der Kooij

Laat een antwoord achter