BVV Barendrecht laat punten liggen tegen Ajax

2

BVV Barendrecht heeft gelijkgespeeld tegen de amateurs van Ajax. Op sportpark De Bongerd werd het 1-1.

Barendrecht liet na een minuut of tien al de eerste grote kans liggen om al snel op voorsprong te komen. Peter de Lange mocht vanaf elf meter aanleggen maar faalde. Ook na rust kreeg Barendrecht diverse kansen om de score te openen maar het duurde tot de 68ste minuut voordat Monster de wel wist binnen te werken. Lang kon Barendrecht echter niet genieten van de voorsprong want in de 74ste minuut maakte Ajax via Sterk. Vlak voor tijd kreeg Vorthoren nog een grote kans om Barendrecht de drie punten te bezorgen maar ook dit keer ging de bal er niet in.

Door het gelijkspel blijft Barendrecht in de subtop staan van de Derde Divisie.

2 Comments
  1. Richard van der Linden zegt

    Marco Roos wie was jouw favoriet?

  2. Rob de Graaf zegt

    Nou Gerard Meijer waar voor doe je nou zo tegen onze grensrechter van smitshoek 2

Laat een antwoord achter