Bob Bison (SHO) stopt

0

Na een mooie en langdurige voetbalcarrière, vanaf de jongste jeugdelftallen tot en met het eerste elftal, bij het Oud-Beijerlandse vv SHO heeft Bob Bison besloten om met selectievoetbal te stoppen. Na mooie jaren bij vv SHO is Bob Bison in de eerste klasse aan zijn laatste maanden bezig. De verdediger speelt een sleutelrol in het elftal van trainer Sander Fakkel en is belangrijk voor de ontwikkeling van de jonge spelers.

Ontwikkeling in zijn maatschappelijke carrière is de belangrijkste reden om stoppen met selectievoetbal. Uiteraard zal Bob Bison aan het einde van het seizoen een mooi afscheid krijgen, passend bij zijn staat van dienst en zijn langdurige actieve lidmaatschap van de club uit Oud-Beijerland.

Bison kwam in het seizoen 2009-10 bij de selectie van SHO en kwam in dat seizoen –onder trainer Bill Tukker- tot negen optredens in het eerste elftal. Inmiddels is de teller voor de verdediger in elf seizoenen opgelopen tot 197 wedstrijden in de hoofdmacht waarvan 167 competitieduels en 30 KNVB (districts)bekerwedstrijden. Daarnaast kwam Bison ook nog in talloze oefenwedstijden en wedstrijden om de Palace Casinocup (en voorgangers daarvan) in aktie. Daar is geen registratie van bijgehouden. In al zijn wedstrijden wist Bob Bison acht keer te scoren. Voor dat Bob Bison definitief afzwaait kan hij in ieder geval nog wel de 200 officiële wedstrijden volmaken.

Laat een antwoord achter