Beschamende nederlaag Jong Feyenoord tegen Jong NEC

7

Jong Feyenoord is onder toeziend oog van Dick Advocaat in eigen huis hard onderuit gegaan tegen Jong NEC. De Rotterdammers verloren met 0-1 op Varkenoord. Hicham Haouat maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

De ploeg van Arnold Scholten speelde met meerdere spelers die regelmatig minuten maken bij het eerste, waaronder Tapia, Van der Heijden, Narsingh en Haps. Laatstgenoemde speelde de tweede helft als linksbuiten in plaats van linksback. Ook Sven van Beek deed de hele wedstrijd mee bij het tweede elftal van Feyenoord. 

Hekkensluiter

Jong NEC begon het duel als hekkensluiter van de reservecompetitie. De ploeg uit Nijmegen had de eerste drie wedstrijden allemaal verloren. Jong Feyenoord staat na de nederlaag op een voorlaatste plaats, met alleen Jong Go Ahead Eagles nog onder zich. Jong FC Groningen staat bovenaan in de reservecompetitie. 

7 Comments
 1. Willem Rook zegt

  Zo aan de foto te zien was het goed weer op varkenoord.

 2. Corrie Snel zegt

  Jonge jonge niet normaal dit
  Dit mag helemaal niet gebeuren

 3. Martijn Kooiman zegt

  lekker ploegje Marvin Vermeule

 4. Maurice Christiaansen zegt

  duidelijk dat tapia vd heijden van beek en narsing het niveau van feyenoord 1 niet naar boven krikken exit en snel

 5. Barry Smith zegt

  Dit is de meest belachelijke competitie op deze aardbol!

 6. Cees Verhoef zegt

  jezus de helft van feijenoord een zit er in nog verliezen.treurig

 7. Marciano Kluivert zegt

  Een beschamende nederlaag?
  Eerder een beschamende seizoen!
  Jong Feyenoord wint dit seizoen toch geen wedstrijden!

Laat een antwoord achter