Berkel verlengt met Jan van der Lugt, Egmond Blinker en Naijb Azaroiali

1

Vanuit het bestuur zijn in de afgelopen periode gesprekken gevoerd met de trainers van de heren- en damesselectie. In deze gesprekken is naar voren gekomen dat Jan van der Lugt, Egmond Blinker en Naijb Azaroiali graag door willen bij CVV Berkel. CVV Berkel is blij dat door het verlengen van de overeenkomsten de ingeslagen weg voortgezet kan worden.

Jan van der Lugt is bezig aan zijn tweede seizoen bij CVV Berkel. Vanaf de aanstelling van Jan van der Lugt hebben de spelers, de staf en Jan mooie stappen gezet. De spelers van Heren 1 hebben nog voldoende potentie om stappen te blijven zetten. Spelers die de afgelopen jaren zijn gepromoveerd met het 2e elftal kloppen steeds nadrukkelijker aan de deur bij Heren 1. Al met al voor CVV Berkel positieve ontwikkelingen. CVV Berkel is dan ook blij dat met Jan van der Lugt overeenstemming is bereikt voor een derde seizoen als hoofdtrainer bij CVV Berkel en zo de ingeslagen weg kan worden voortgezet. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Jan van der Lugt en de spelers in de resterende wedstrijden er alles aan doen om een mooi eindresultaat neer te zetten in de 2e klasse-C.

Egmond Blinker is bezig aan zijn derde seizoen bij CVV Berkel. Speelster van Dames 1 en het bestuur hebben Egmond kunnen overtuigen om er nog een vierde seizoen CVV Berkel aan vast te plakken. In het vorige seizoen is in de nacompetitie gestreden om een plek naar de Topklasse. Volgens eigen zeggen heeft Egmond Blinker nog niet het maximale uit de spelersgroep gehaald en wil hij daarom nog graag een seizoen door bij CVV Berkel. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Egmond en de speelsters in de resterende wedstrijden er alles aan doen om ook dit seizoen weer een mooi eindresultaat neer te zetten.

Naijb Azaroiali is bezig aan zijn eerste seizoen bij CVV Berkel, maar is als oud speler en -trainer zeker geen onbekende binnen de vereniging. Het duurde dan ook niet lang of Naijb Azaroiali had zijn draai gevonden binnen CVV Berkel. Voor de spelers en de staf is het prettig samenwerken met Naijb Azaroiali. Naijb Azaroiali en het bestuur waren het dan ook snel eens over contractverlenging voor een tweede seizoen CVV Berkel. Met een 2e elftal dat in de vorige twee seizoenen telkens is gepromoveerd hebben Naijb Azaroiali en zijn spelers voor de winterstop geleerd wat het betekent om in de 1e klasse te voetballen. Naijb Azaroiali en het bestuur zijn van mening dat het 2e elftal voldoende kwaliteit heeft om zich te kunnen handhaven. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Naijb Azaroiali en zijn spelers er na de winterstop alles aan doen om zich te handhaven.

Nadia Roukes, trainster van Dames-2, heeft bij het bestuur kenbaar gemaakt dat zij na twee seizoenen trainen geven bij Dames-2 komend seizoen een sabbatical neemt. Nadia heeft aangegeven veel plezier te beleven aan het geven van trainen, maar dat het ook veel tijd en energie vergt. Nadia wil komend seizoen gebruiken om de batterij op te laden. Het bestuur van CVV Berkel wil Nadia bedanken voor de afgelopen twee seizoenen. Het bestuur heeft bij Nadia aangegeven dat de deur van CVV Berkel altijd openstaat.

1 reactie
  1. Arjan van Velzen zegt

    Tim van der Eijk waar blijft jouw contract?

Laat een antwoord achter