Bart Deprez van Smitshoek naar Barendrecht

3

Bart Deprez komt volgend seizoen uit voor BVV Barendrecht. De aanvaller komt na de zomerstop over van buurman Smitshoek.

De veel scorende spits had bij Smitshoek een doorlopende overeenkomst, maar er was ook sprake van een interpretatieverschil tussen Bart en zijn huidige club over een mondelinge toezegging. Zowel Barendrecht, Smitshoek als de speler erkennen dat hierdoor een lastige situatie is ontstaan.

Uiteindelijk is er in goed en constructief overleg tussen partijen gezocht naar een oplossing. Zowel Barendrecht als Bart zijn Smitshoek dankbaar dat zij medewerking wilden verlenen aan een overgang van de aanvaller.

Bart: “Smitshoek is een geweldige club. Ik zie mijn overgang naar Barendrecht als een sportieve uitdaging. Smitshoek heeft er alles aan gedaan om mij voor de club te behouden en ik ben blij dat zij uiteindelijk hebben ingestemd met mijn overgang naar Barendrecht.”

3 Comments
  1. Wim van Bovene zegt

    Daar zijn de gemoederen bij Smitshoek al weken om verhit. De zaak was twee weken geleden al zo klaar als een klontje.

  2. Jimmy Vd Leer zegt

    Goeie foto man Marciano Bruma Jim van Oeveren

  3. Marcel Nobel zegt

    Zelf halen ze overal spelers weg met een mooi verhaal en nu gaat er een bij hun weg en is het huilie huilie

Laat een antwoord achter