AUDIO: Ontslagen Claudio Braga: ‘Het was voor mij geen grote verrassing’

0

FC Dordrecht-trainer Claudio Braga was dit weekend na Jaap Stam en Ricardo Moniz al de derde hoofdtrainer van een betaald voetbalclub uit onze regio, die dit seizoen voortijdig is vertrokken. Braga werd na de nederlaag van de 2-1 nederlaag van vrijdag tegen Almere City verantwoordelijk gehouden voor de matige prestaties van FC Dordrecht. Op Radio Rijnmond deed Braga maandag bij Herman Vriend zijn verhaal.

”Het was voor mij geen grote verrassing dat ik ben ontslagen. De prestaties waren niet goed. In de winterstop hebben we wat wisselingen in de spelersgroep gehad en hadden we het gevoel dat de prestaties beter werden en dat het de goede kant op zou gaan. Die kans wordt mij niet gegeven. Met de komst van technisch manager Harry van der Ham had ik dit eigenlijk wel sneller verwacht”, zegt Braga.

Laat een antwoord achter