Zuidland houdt selectie bijeen

1

Zuidland verkeert momenteel in Düsseldorf in voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Voor de technische commissie en staf ook weer de tijd om gesprekken met spelers aan te gaan.

Nadat in een eerder stadium al overeenstemming bereikt werd met trainer Tom Larssen, gaat ook assistent Ricardo Rapmund, evenals verzorgster Marit van Rhijn en teammanager Arie Molendijk volgend seizoen verder bij de hoofdmacht.

“ Vanuit de club en de staf is er een groot vertrouwen in de huidige groep, waarmee we door willen gaan. Deze spelers hebben ook aangegeven om komend seizoen het kobaltblauw te zullen verdedigen. Dit geeft rust en kan tevens een basis zijn voor een goede tweede seizoenshelft. We zullen de komende weken wel gaan kijken naar aanvulling voor de aanval, want in die linie zijn we dun bezaaid”, zo laat Jaap van Sintmaartensdijk namens de technische commissie weten.

1 reactie
  1. Cor Brouwers zegt

    Ik had niet anders verwacht in deze groep zit zoveel potentie .veel lof voor de technische staf en de mensen die achter de schermen altijd bezig zijn

Laat een antwoord achter