Wouter Burger: ‘Ik keer sterker terug bij Feyenoord’

19

Wouter Burger kijkt met vertrouwen uit naar de toekomst, nu hij op huurbasis bij Excelsior de kans krijgt om meer speelminuten te maken, dan bij Feyenoord het geval was. “Met deze stap keer ik straks sterker terug bij Feyenoord,” zegt de middenvelder.”Ik wil nu lekker gaan spelen,” vertelt Burger.

“Excelsior biedt mij een mooie kans om mij te ontwikkelen. Dit betekent niet persé dat het een stap achteruit is. Ik denk dat ik hier heel veel aspecten van mijzelf beter kan maken.”Blijven bij Feyenoord had gekund, maar leek Burger en ook zijn club niet de beste optie. “Ik zou misschien nog wel wat minuten kunnen maken, maar dat zouden er nooit meer dan 10 of 20 per wedstrijd worden, was mijn gevoel. Daarom maak ik deze keuze. Om beter te worden en mijzelf klaar te stomen voor volgend seizoen. Maar het allerbelangrijkste is om nu eerst iets moois met Excelsior neer te zetten.”

Overig Nieuws
19 Comments
 1. Mijndert Schrik zegt

  Prima instelling

 2. Jos van Mierlo zegt

  instelling is perfect,nu hij meer gaat spelen zal die er ook sterker eruit komen.

 3. Robin Helmons zegt

  Succes jongen!!

 4. Marco Kolen zegt

  De juiste mentaliteit

 5. Jan van Meer zegt

  Goede instelling

 6. René Warnaar zegt

  Zou mooi zijn

 7. Ria van Gennep zegt

  Je kan beter maar voetballen toch kom terug

 8. Wesley Klopp zegt

  Dat hoopt Wouter en dat begrijp ik maar toch denk ik ondanks zijn leeftijd van 18 jaar dat hij niet goed genoeg is ik vind hem een harde werker op het middenveld dat zonder meer en doet mij denken aan Kees van Wonderen zoals hij over het veld heen draaft …..waar ik over twijfel is of hij ook tactisch goed genoeg is en of hij kan uitblinken bij Excelsior op dit moment als dat zo is kan hij groeien maar vind het qua handelingssnelheid een of twee tempo’s te laag voor de eredivisie ! Wat hij wel heeft is best een aardige techniek en zijn loopvermogen is niet slecht en kan zijn doelpuntjes mee gaan pikken bij Excelsior en hoop dat hij de club kan helpen aan de titel of via de nacompetitie kan laten promoveren ! Succes!

 9. Claudio Monteiro zegt

  Je gaat me niet zeggen dat hij veel slechter dan fer is

 10. Richard Evenwel zegt

  Volgend seizoen lekker bij feyenoord 1

 11. John Jacobs zegt

  als het aan mij ligt komend seizoen al, zal eerst Dickie weg moeten zijn anders gaat dat niet gebeuren.

 12. Aad van der Meer zegt

  Juiste instelling

 13. Erwin van Krieken zegt

  topper

 14. Eric Eac van Stigt zegt

  hij komt terug

 15. Eric Eac van Stigt zegt

  hij komt terug

 16. Edwin Berrevoets zegt

  powerboy , de aanvoerder van de toekomst

 17. Ingrid Nick zegt

  Ik zie hem liever dan Fer

 18. Wim Joke van Abkoude zegt

  Zet m op knok ervoor. Succes.

 19. Ruud Seegers zegt

  de draaicircel van een bus , loopt erbij of ie ronaldo is.

Laat een antwoord achter

LIKE VOETBAL010 OP FACEBOOK!