Willem van Hanegem-trofee voor Peggy Calicher

6

Peggy Calicher heeft de zevende Willem van Hanegem Trofee in ontvangst genomen tijdens de nieuwjaarsreceptie. De ‘Moeder van Varkenoord’ kreeg deze dinsdagmiddag van ‘De Kromme’ zelf voor haar jarenlange, tomeloze en onvoorwaardelijke inzet als General Manager van Sportclub Feyenoord.

‘Moeder van Varkenoord’

Calicher dient de Sportclub, Feyenoord en haar jeugdopleiding al jaren en wordt liefkozend ‘Moeder van Varkenoord’ genoemd. Vanuit haar rol als General Manager is ze nauw betrokken geweest bij en heeft ze een groot aandeel gehad in de totstandkoming van het nieuwe jeugdcomplex, dat deze zomer officieel werd geopend.

De gezamenlijke doelstelling van Sportclub en Academy (één accommodatie, één uitstraling, één geheel) is mede door haar inbreng behaald bij het realiseren van het nieuwe Varkenoord. Haar directe collega’s roemen onder meer haar gave om met verschillende stromingen en mensen binnen de club samen te werken en hen het gevoel te geven allemaal even belangrijk te zijn voor de club.

6 Comments
 1. Ben Hoogwerf zegt

  Tof zeg Peggy Calicher! Terecht

 2. Robin Jordense zegt

  Leo van Staveren, moet jou deugd doen?

 3. Ed van der Mooren zegt

  Geheel terecht Peggy Calicher.
  Je bent een geweldig icoon binnen Feyenoord. Hartelijk gefeliciteerd.

 4. Peter Gerdes zegt

  Je verdient hem Peggy

 5. Ron van Neck zegt

  Terechte waardering

 6. Patrick Kok zegt

  Gefeliciteerd Peggy, dik verdiend.

Laat een antwoord achter