Wieldrecht behoudt aansluiting

0

Zonder slag of stoot ging het niet, maar Wieldrecht hield bij de competitiehervatting in eigen huis.
In een serie van een aantal pittige wedstrijden werd het eerste obstakel Roda Boys/Bommelerwaard met 4-2 opzij gezet.

Aan de Smitsweg waren het in de eerste helft de gasten die na een aftastend begin het heft in handen namen. Wieldrecht leek vaak een of meerdere stapjes te laat. Dit resulteerde dan ook in een aantal kansen.
Na een kleine 20 minuten was t dan ook de spits Selmani die koppend doelman van Vuuren verschalkte. Wieldrecht kon in de achtervolging en zette al snel de wedstrijd op z’n kop, van Agteren tikte na een goede aanval de 1-1 binnen. Niet veel later negeerde scheidsrechter de Meyer terecht het vlagsignaal van de Bommelse grensrechter, Marco Vrolijk maakte beheerst de 2-1.

Vlak voor het rustsignaal was daar wederom Selmani die de score gelijktrok.

Na rust een ander spelbeeld, Wieldrecht nam de touwtjes in handen. Dit resulteerde in grote kansen voor de Keyzer en een schot van Vegt werd ternauwernood uit het doel getikt door de keeper.

De gasten waren nog zelden te vinden op Wieldrechts helft, de Keyzer en Kemaldar zorgden voor een veilige marge. Waar er voor de winterstop in doelpuntrijke wedstrijden veelal gelijk werd gespeeld, stond er nu na 90 minuten een keurige 4-2 op het scorebord. Roda Boys/Bommelerwaard blijft zo hangen in de onderste helft van de stand waar Wieldrecht vertrouwen tankte voor de pittige uitwedstrijd bij koploper VVGZ.

Laat een antwoord achter