WCR slacht Excelsior Rotterdam

0

WCR begon erg goed aan de wedstrijd. Goed positiespel zorgde voor vele kansen. Helaas stond het vizier nog niet op scherp, maar de kansen bleven komen. De openingstreffer zou dan ook niet lang op zich laten wachten. De 0-1 werd al gauw gemaakt door Jeremy van den Ent uit een vrije trap. Diezelfde Jeremy wist ook na een goede voorzet van Brandon de 0-2 te maken. Net voor de rust maakte Roger, door een slimme vrije trap, de 0-3. Excelsior was een ploeg die vooral goed was in overtredingen bleek.

Na de rust werd alleen nog maar gekker van de kant van Excelsior. Natrappen en vechten zorgden voor 2 rode kaarten. Waardoor zij met 9 verder moesten. Nu was het helemaal een eitje. Als dat het niet al was! WCR kon zo de winkel inlopen en de goals bleven komen door goed samenspel en een hoge gunfactor. De verdediging gaf op 1 bal niks weg. Helaas stond het team bij die ene keer niet helemaal goed georganiseerd. Hier kwam 1 tegentreffer.

De verdere goals kwamen erg gemakkelijk en WCR liep uit tot 1-9!Jeremy had er uiteindelijk 4. Darragh Zondervan wist er 3 te maken en Mitchel Keikes stifte de laatste erin. Een onthutsend slechte tegenstander werd uiteindelijk erg gemakkelijk met 1-9 verslagen.

Laat een antwoord achter