Warry van Wattum verder bij Victoria’04

3

Warry van Wattum en Joop Visser verlengen hun tot nog toe succesvolle verblijf bij de zaterdagvoetballers van Victoria’04.

“Met genoegen kan de TC en het bestuur van sc Victoria’04 meedelen dat wij deze week overeenstemming hebben bereikt met Warry van Wattum, Joop Visser en Mari Visser om de huidige samenwerking voor het volgende seizoen (2020-2021) te verlengen. De club is zeer tevreden over de ontwikkelingen bij ons vlaggenschip, er is een prima samenwerking met spelers, staf en bestuur. Warry en Joop zijn helemaal op hun plek bij Victoria’04.” aldus de Vlaardingers.

3 Comments
  1. Jelmer Verwater zegt

    Van harte Jim Glenn !! Perry

  2. Dennis Oosterom zegt

    Gefeliciteerd Warry van Wattum en Joop Visser!!! Kom snel weer eens kijken!!!

  3. Dennis van der Leer zegt

    Van harte Warry van Wattum. Veel succes

Laat een antwoord achter