Vincent Schildkamp over bestuurscrisis bij Feyenoord: ‘Het valt niet meer uit te leggen aan de supporters’

2

Vincent Schildkamp was vrijdagmiddag te gast in de voetbaltalkshow FC Rijnmond. De presentator/commentator van Fox Sports schoof aan naast presentator Bart Nolles, Geert den Ouden en Dennis van Eersel.

Tijdens de uitzending van FC Rijnmond werd de vraag gesteld: wie is nou eigenlijk de baas bij Feyenoord? Schildkamp: “Dat is een vraag die al zo’n twee à drie jaar boven de markt hangt. De eeuwige strijd tussen de Vrienden van Feyenoord, de Raad van Commissarissen en de directie die daar tussenzit. Niemand weet echt wie de baas is. De vraag werd ook gesteld tijdens de nieuwjaarsreceptie, daar kwam ook een warrig antwoord op van Mark Koevermans. Hij kwam met een heel rare metafoor.

Maar volgens mij is vooral het probleem dat het niet meer uit te leggen is. Als jij als supporter van Feyenoord naar je club kijkt, dan denk je: al die mensen zeggen dat ze begaan zijn met het lot van Feyenoord, maar je krijgt ze niet aan tafel om een sluitend plan of oordeel te vellen over wat ze moeten doen. Dat valt niet te begrijpen als je supporter bent van Feyenoord.”

Overig Nieuws
2 Comments
  1. Marsha Hofstede zegt

    Herft ie toch gelijk in. We zijn lang genoeg besodemieterd

  2. Ron Jansen zegt

    troost is toch geen optie?

Laat een antwoord achter