Vermeer over eventuele transfer: ‘Er speelt nog niets’

2

Na het duel tussen Feyenoord en Borussia Dortmund (4-2) was één van de grote vragen of Kenneth Vermeer bij Feyenoord zou blijven. Volgens de 34-jarige doelman is er nog geen concrete interesse van clubs. “Er speelt nog niks. Ik heb nog niet met Feyenoord gesproken.”

De doelman die in de zomer van 2014 overkwam van Ajax heeft een aflopend contract bij Feyenoord. Vermeer is zelf niet bezig met eventuele interesse van clubs uit de Amerikaanse MLS. “Ik ben 34 en mijn contract loopt af. Het is nu aan mij om te spelen en daarna zien we wel wat er gaat gebeuren.

2 Comments
  1. Bert Timmer zegt

    Wat een gezeik weer. Heeft de laatste tijd het doel verdedigd en moet hij dan gelijk maar weg omdat Bijlow weer beter is.

  2. Gonda Kelderman zegt

    Ik gun t hem van harte maar hoop dat ie blijft

Laat een antwoord achter