Van Hanegem: ‘Als mensen hier al vijf euro hebben gegeven, dan denken zij dat ze de baas van Feyenoord zijn’ (video)

5

Willem van Hanegem is nog altijd erg betrokken over de gang van zaken bij Feyenoord. Ook de bestuurlijke onrust gaat hem aan het hart. “Waar zijn die mensen mee bezig?”, vraagt de Feyenoord-icoon zich af.

De bestuurlijke onrust bij Feyenoord doet Van Hanegem zeer. “Ik vind dat het bestuur en de voorzitter ervoor moeten zorgen dat alles bij elkaar komt. Maar dat is het moeilijkste wat er is. Als mensen hier al vijf euro hebben gegeven, dan denken zij dat ze de baas van Feyenoord zijn. Dat is echt verschrikkelijk.”

‘Ik maak me zorgen’

Volgens Van Hanegem moeten de neuzen dezelfde kant op. Ook moet Mark Koevermans, algemeen directeur van Feyenoord, de kans krijgen.

“Ik maak me zorgen dat deze mooie, grote club uit elkaar valt”, zegt Van Hanegem over Feyenoord. “Dat je op een gegeven moment niemand meer krijgt om een functie te betreden. Als je alleen maar goede bedoelingen hebt en alleen maar wordt tegen gewerkt, dan is het te gek voor woorden.”

5 Comments
 1. Remco Kateman zegt

  5 euro, zullen de VvF blij mee zijn zulke uit latingen. Die hebben die mooie grote club, gered. Misschien eens wat meer respect tonen Willem. Ouwe zuurbom

 2. Kees Kuiper zegt

  VvF is er niet slechter van geworden er is gewoon rente betaald

 3. Kelvin Walker zegt

  Het is bij wijze van. Omdat iedereen iets te zeggen wil hebben bij Fey.

 4. Mitch Den Exter zegt

  Elke klein bedrag een feyenoorder aan feyenoord geeft is net zo veel als iemand die 1000 euro geeft. Hij moet niet zeuren, niet ieder mens heeft zoveel geld uit te geven. Maar in ons hart ben je een feyenoord of je nou betaald of niet.

Laat een antwoord achter