Vacature: Monteur gezocht (Moerdijk)

0

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Moerdijk zijn we op zoek naar een monteur die de eindapparatuur, armaturen, voertuigen, enz. kan onderhouden en repareren via de uitgifte en ontvangst van preventieve onderhoudsbewijzen (PM), werkorders en mondelinge verzoeken. Je fabriceert alle noodzakelijke toevoegingen aan de faciliteit, maakt gebruik van door de industrie geaccepteerde veilige werkmethoden en je volgt alle veiligheidsregels van de fabriek.

LOCATIE

Moerdijk

WERKZAAMHEDEN

 • Gebruik je kennis en hulpmiddelen om verschillende bedrijfsapparatuur te repareren en te onderhouden, inclusief, maar niet beperkt tot, pompen, kleppen, meters, compressoren, motor en andere. Je bedient bouwmachines indien nodig. Maakt gebruik van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen en past veilige werkmethoden toe, waaronder lock-out-tag-out, eerstelijnsonderbreking, vergunningen voor warm werk / veilig werken, OSHA recht om te weten, enz. Je inspecteert al het werk nadat het is gedaan, meldt je af op passende papierwerk, communiceert opdracht voltooiing
 • Assisteren bij het samenstellen en organiseren van een complete inventaris van reserveonderdelen. Organiseer en voltooi een preventief onderhoudsplan om een ​​langere levensduur van de apparatuur te garanderen. Je maakt een gedetailleerde materiaallijst, mankracht en gereedschapsvereisten om een ​​opdrachttoewijzing te voltooien.
 • Kennis opdoen van terminalactiviteiten, afvalwater, stoomketels, fakkels, elektrische installatiewetgeving, meters, enz.
 • Je kan leiding geven aan een bemanning van aannemers om werkopdrachten te volbrengen. Je zal dergelijke werkzaamheden inspecteren op correcte, volledige en veilige installatie of reparatie.
 • Je gaat zelfstandig naar het magazijn of de winkel van de verkoper, je haalt onderdelen, apparatuur, materialen op zoals aangegeven of nodig.

FUNCTIE-EISEN

 • Middelbare school diploma of gelijkwaardig (G.E.D.)
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in reparatie en onderhoud van apparatuur
 • Mogelijkheid om onafhankelijk en met minimale supervisie te werken
 • Mogelijkheid om taken te coördineren en te voltooien
 • Hoffelijkheid en tact is een belangrijk onderdeel van de taak bij het uitwisselen van informatie binnen de afdeling
 • Je bent in staat om gezond verstand en gedefinieerde procedures te gebruiken om taken in eenvoudige situaties met toezicht uit te voeren

GEÏNTERESSEERD

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct door te mailen naar MichelFeenstra@VoetbalRotterdam.nl

 

Laat een antwoord achter