SV Poortugaal wint topper van Neptunus Schiebroek

3

SV Poortugaal heeft goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse B. Tegen nummer twee Neptunus Schiebroek werd er met 3-1 gewonnen. De basis van de overwinning werd gelegd in het begin van het duel. Na een halfuur spelen stond Poortugaal al op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Gerwin Lake en Jordy Dekker. In de 45ste minuut bracht Tim Oosterwaal Neptunus Schiebroek terug in de wedstrijd door de 2-1 te maken. 

Het duurde tot het einde van de wedstrijd voordat Poortugaal de zege zeker binnen wist te halen. Het was opnieuw Lake die de 3-1 wist te maken. Poortugaal heeft nu een voorsprong van twaalf punten op de nummer twee.

Overig Nieuws
3 Comments
  1. Pieter van Veen zegt

    Gefeliciteerd Peter met deze mooie overwinning

  2. Cor Verbree zegt

    Alex Stolze

  3. Alphons De Wit zegt

    Kampioenenmaker!

Laat een antwoord achter