Spirit gelijk tegen Jodan Boys

0

Ter voorbereiding van het vervolg van de competitie speelde Spirit afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd tegen een combinatieteam van Jodan Boys 1 en 2. In praktijk kwam het erop neer dat het Goudse team bestond uit vnl. 2e keuzes. Het eerste elftal speelde namelijk gelijktijdig een oefenwedstrijd tegen Alphense Boys.

Jodan Boys 2 speelt in de hoofdklasse, waarin onder meer 2e teams uitkomen van SC Feyenoord, Barendrecht, Quick Boys en Noordwijk. Beide ploegen lieten op het kunstgrasveld in Gouda een vermakelijke pot te zien. Door de afwezigheid van Stefan Bitter, Jan Smits en Amine Karroum begonnen Cris de Jong en Timme van Hof in de basis. Ook Laurens Visser stond vanaf het begin aan de aftrap. Hij vormde samen met Ingmar Burema de 2-mans aanvalslinie.

Beide ploegen kregen kansen op de openingstreffer, maar het was Spirit dat na ruim een half uur spelen op voorsprong kwam. Kevin Kriek rondde een mooie aanval beheerst af (0-1). Vlak voor rust verdubbelde Timme van Hof de score naar 0-2.

In de 2e helft werd er op diverse plaatsen gewisseld. Tjerk de Kogel, Anton de Koning en Ruben Slooff kwamen in het veld. Ook na rust kreeg Spirit diverse kansen om de score verder uit te bouwen. In plaats daarvan kwam Jodan Boys een kwartier voor tijd terug in de wedstrijd: 1-2. Een paar minuten later kwam ook de Goudse gelijkmaker.

Een slotoffensiefje volgde nog, maar de 2-2 bleef ook na 90 minuten op het scorebord.

Volgende week volgt weer een oefenwedstrijd. Dan wordt er in Ouderkerk tegen 2e klasser Wieldrecht gevoetbald. Daarna zal de ploeg van Richard van Cappellen klaar moeten zijn voor de 2e seizoenshelft. Op zaterdag 25 januari hervat Spirit de competitie met een uitwedstrijd tegen Rozenburg.

Laat een antwoord achter