SHO in Benidorm ruim langs Alexandria

0

Voor het tweede jaar op rij verblijft SHO het 1e en 2e elftal in Benidorm. Via Trainingskampen.nl werd het Hotel Levante gereserveerd. Onder een stralende zon werd en wordt er door beide selecties getraind en gespeeld. Zeker mag ook niet onvermeld blijven dat ‘s avonds wordt genoten van al het moois Benidorm te bieden heeft.

Vandaag speelde SHO 1 vriendschappelijk tegen Alexandria 66. Ondanks de arbeid die beide elftallen al verricht hadden op het trainingsveld gingen beide elftallen vol voor de overwinning. Na een 0-1 voorsprong voor Alexandria draaide SHO de wedstrijd volledig Om.

Door doelpunten van Jasper Huisman 2 X, Kevin Angel, Rowdy Rijswijk en Rick Schouten bracht Zwart Witte Brigade uit Oud-Beijerland de stand op 5-1. Geconcentreerd creëerde SHO nog een aantal 100% kansen. Echter Alexandria bracht in 90e minuut door een benutte strafschap de eind uitslag op het bord 5-2. Morgen speelt SHO 2 nog een wedstrijd tegen Be Fair 1.

Laat een antwoord achter