Rijnmond HS krijgt harde tik van DVO’32

0

Rijnmond HS heeft het succesvolle trainingskamp geen goed competitie-vervolg gegeven. Bij DVO’32 werd met 5-0 verloren. Na een persoonlijke fout achterin werd  Floris Keizerwaard binnen de beruchte lijnen van de ’16’ neergelegd. Hoewel good old Arjan Jongerius dichtbij was, werd het wel 1-0 voor de gastheren.

Als DVO’32 daarna het tempo iets verhoogd maakt het binnen een paar minuten 2 goals. Eerst scoort Floris Keizerwaard een fantastische goal uit een volley, daarna maakte Colin Pleijsier 3-0 uit opnieuw een persoonlijke fout in de Hoogvlietse defensie.

In de tweede helft heeft Rijnmond Hoogvliet Sport vooral pech. Als na 56 minuten DVO’32-doelman Verboon Michael Birnie onderuit schoffelt verwacht iedereen een strafschop. Helaas vond arbiter van Ekelenburg het niets. Diezelfde mening had de leidsman bij een volgend dubieus strafschopmoment iets later.

In de slotfase maakt DVO’32 het karwei af door doelpunten van Floris Keizerwaard (mooie stift) en Atakan Karacoskun (kopbal). Scheidsrechter van Ekelenburg floot een redelijke wedstrijd en gaf geel aan Achraf Bouchrit en Wesley de Heij (DVO’32)

Rijnmond Hoogvliet Sport: Arjan Jongerius, Romeo Rommy, Django Binder (’38 Ackeo Liefden), Mike van Haften, Joshua Olymph, Runell Martes (’38 Michael Birnie), Jorginho Pietersz, Rohaindrick Hooi, Lorenzo Kranenburg, Mitchell de Wit (’81 Vincent van Bolhuis), Justin Snijders

Laat een antwoord achter