Ricky van Wolfswinkel: ‘Feyenoord is in de zomer zeker een optie’

0

In Marbella staat Ricky van Wolfswinkel eindelijk weer op een voetbalveld tijdens het trainingskamp met zijn club FC Basel. De spits die afgelopen zomer lange tijd de overstap naar Feyenoord leek te maken, is blij weer op het veld te staan na een zware blessure. “Ik voel me goed. Ik sta weer op het veld, dat geeft veel voldoening.”

Een half jaar geleden was een overstap naar Feyenoord erg dichtbij. Van Wolfswinkel liep in augustus een hersenschudding op in het Champions League-kwalificatieduel met het Oostenrijkse LASK Linz. Uit een daaropvolgende scan bleek dat de spits een hersenaneurysma had, waardoor de overstap in het water viel. “Het was niet moeilijk me over de gemiste transfer te zetten. Natuurlijk was een overstap naar Feyenoord een stap die ik had willen maken. Maar doordat de transfer niet door is gegaan is uiteindelijk de diagnose eruit gekomen. Dat hielp mij in mijn toekomst.”

Laat een antwoord achter