Ricardo Moniz over situatie Fortes: ‘Bod Sparta schandalig laag en respectloos’

4

Ricardo Moniz is niet blij met Sparta. De trainer van Excelsior stoort zich ontzettend aan de handelswijze van de stadsgenoot rond de transfer van Jeffry Fortes. ”Wat Sparta biedt is schandalig laag. Dit is gewoon respectloos”, zegt hij een dag voor het competitietreffen met Telstar.

Moniz vervolgt: ”Geef dan dat bedrag. Sparta moet niet proberen om hem voor een heel klein bedrag over te nemen. Hij gaat deze zomer al en nu maken ze hem gek. Het is ja of nee. Dat kan toch in één dag? Daar hoef je niet weken overheen te laten gaan.”

4 Comments
 1. Ronald Landman zegt

  Wat dag je dan

 2. Ton de Groot zegt

  Dat zijn jouw woorden

 3. Edwin Jongejan zegt

  Is meer niet waard

 4. Toon van Dijk zegt

  Ricardo Weetniz blablabla……

Laat een antwoord achter