Poelmann in directie Vrienden van Feyenoord; Troost in wachtkamer

3

Boudewijn Poelmann treedt toe tot de directie van de Vrienden van Feyenoord (VvF). De 70-jarige eigenaar van onder meer de Postcode Loterij en Droomparken volgt daarmee Herman van Drie op, die in december opstapte.

Voor Sjaak Troost is het nog afwachten of hij terugkeert in de Raad van Commissarissen (RvC) bij Feyenoord. De overige leden willen twee weken bedenktijd, om te bepalen wie de twee vacante functies van de VvF binnen de RvC gaan invullen.

De VvF wil dat zij door mensen met een voetbalachtergrond worden vertegenwoordigd in de RvC. Het is dus niet uitgesloten dat Troost in zijn oude functie terugkeert, maar er is volgens de VvF een lastige situatie. Hij zou dan min of meer zijn eigen uitgestippelde beleid gaan controleren.

Van Drie was net als Troost lid van de RvC. Het is niet de bedoeling dat Poelmann een zetel binnen het controlerende orgaan van Feyenoord zal krijgen.

3 Comments
  1. Ruud Seegers zegt

    het blijft een zooitje achter de schermen.

  2. Frans Bonten zegt

    Wat een chaos bij mijn Feyenoord. De grote schoonmaak laat maar op zich wachten. Gaat het nog goed komen?

  3. Marsha Hofstede zegt

    Smerig spelletje bah

Laat een antwoord achter