Podcast Rijnmond: ‘Feyenoord heeft op de achtergrond een investeerder klaarstaan’ (audio)

5

Na een korte winterstop begint het voetbalwereldje weer langzaam op gang te komen. In Podcast Rijmond bespreekt presentator Peter van Drunen met Feyenoord-watcher Sinclair Bischop, Frank Stout en Jan Jaap Pruysen de ontwikkelingen in het regionale voetbal.

Zo vragen de heren zich af of Justin Bijlow het mogelijke vertrek van Kenneth Vermeer op kan vangen. ”Je mag best meer vertrouwen hebben in Justin Bijlow”, klinkt het. ”Maar Dick Advocaat kent hem niet goed en hij heeft een jaar niet gekeept. Hij moet er eerst nog inkomen. Willen Feyenoord en Advocaat dat wel?’

Verder gaat het in Podcast Rijnmond over de rol van Toon van Bodegom binnen Feyenoord. Ook een investeerder zou op de achtergrond klaarstaan (10:03). “Eerst was er dat verhaal dat er eventueel een Amerikaanse investeerder in zou stappen. Wij weten, bij Rijnmond, dat Feyenoord inderdaad op de achtergrond een investeerder klaar heeft staan, maar kan er en wil pas instappen als de VvF zijn uitgekocht.”

5 Comments
 1. Frank Beijn zegt
 2. Paul van Rhenen zegt

  Ik investeer ook elk seizoen.

 3. Gem Verstralen zegt

  Niet doen wil de nacht pakken

 4. Kees Dekker zegt

  Postcode loterij voor goede doelen

 5. Guido Groeneweg zegt

  Richard van Geemert

Laat een antwoord achter