Peter Ketting ook volgend seizoen bij VOB

7

Na tussentijds instappen van Peter Ketting eind november 2019 is de weg omhoog gelukkig weer gevonden. Bestuur en selectie hebben de eerste maanden als zeer positief ervaren waardoor er tijdens het afgelopen trainingskamp in Gaanderen is besloten om ook volgend seizoen door te gaan met Ketting als hoofdtrainer.

Door vroegtijdig deze verlenging aan te kondigen wil VOB rust creëren binnen de selectie en kan het verder gaan met de prestaties te verbeteren in de 2e seizoenshelft. Dit is zeker nodig daar VOB nu nog op de 12e plaats terug te vinden is. Onder de nieuwbakken trainer zijn 2 van de 3 wedstrijden in winst omgezet. Op de achtergrond zullen er gesprekken plaats gaan vinden over de invulling van de selectie voor volgend seizoen.

Zelf is Peter ook blij met deze verlenging: “VOB is een kleine mooie aparte club, iedereen kent elkaar en is daardoor ook begaan met de prestaties van het 1e. De eerste maanden zijn goed bevallen en hierdoor was ik snel er over uit dat ik volgend seizoen ook trainer wil zijn bij deze club. Nu gaan we hard aan de slag om door te gaan pakken in de 2e seizoenshelft.”

Voor volgend seizoen hoopt Peter Ketting op het aanblijven van de kern van de selectie en zal de club samen met hem ogen en oren openhouden voor nieuwe spelers. Zo is er ook de hoop dat er een aantal belangrijke spelers willen terugkeren naar het oude nest.

7 Comments
 1. Paula Elderhorst zegt

  Veel succes

 2. Jan Streefkerk zegt

  Veel succes en plezier

 3. Wim van Winden zegt

  Succes peter

 4. Rene Noort zegt

  Gefeliciteerd beiden

 5. Richard Feenstra zegt

  Succes vriend!

 6. Martin Bolk zegt
 7. Kees Van Lieshout zegt

  Mooi man succes

Laat een antwoord achter