Overzicht zaalvoetbal: Feyenoord Futsal moet vrezen voor degradatie

1

Het regionale en landelijke zaalvoetbal heeft de eerste wedstrijden na de winterstop ook afgewerkt.

Bij de mannen is Feyenoord Futsal de enige regioploeg in de eredivisie. De Rotterdammers kwamen ook na de winterstop niet tot winnen. In Eindhoven werd met liefst 7-1 van FC Eindhoven verloren. Shurvin Romano (4-1) tekenden voor de enige Rotterdamse treffer. Feyenoord Futsal, dat net als HovoCubo in de winterstop een punt in mindering kreeg, is nog steeds voorlaatste.

EERSTE DIVISIE

In de  eerste divisie neemt ZVG/Cagemax uit Gorinchem de tweede plaats in en lijkt het zich te moeten gaan focussen op de nacompetitie. De achterstand op koploper Be’79 bedraagt zes punten. CFM/Transito uit Werkendam staat met tien punten uit elf wedstrijden tiende.

TOPKLASSE

Feyenoord Futsal 2 staat in de topklasse momenteel tweede achter koploper FC Westland. Ook OACN Boys (29 punten) doet nog mee in de strijd om de titel. De overige regioploegen hebben het moeilijk en zijn onderin te vinden. Rotterdamse Studenten (9de), FC Maense (10de), GZV Watergras (11de) en HBSS (12de) strijden tegen degradatie.

EREDIVISIE VROUWEN

De regerend landskampioen, Feyenoord Futsal (VR), won haar eerste wedstrijd na de winterstop met 5-3 van Os Lusitanos en staat daardoor op een derde plaats in de eredivisie. De achterstand op koplopers Team Alkmaar en Drachtster Boys bedraagt slechts een punt. Feyenoord Futsal moet bij de eerste vier eindigden om de playoffs te halen.

HOOFDKLASSE VROUWEN

In de hoofdklasse van het vrouwenvoetbal bestaat de competitie uit slechts zes ploegen. Feyenoord Futsal VR2 gaat aan de leiding maar heeft drie wedstrijden meer gespeeld dan de nummer 2, Bristol Team. Dat elftal staat onder leiding van regiocoach Martin Oosterveer en heeft twee punten achterstand op Feyenoord Futsal VR2.

 

1 reactie
  1. Elcio Monteiro Tavares zegt

    Reginio Resida je moet weer tijdelijk terug gaan

Laat een antwoord achter