Nieuwenhoorn verlengt wederom met drietal

0

Na eerder al het positieve nieuws dat een zevental spelers komend seizoen ook weer in het zwart wit te bewonderen zijn, de terugkomst van oude bekenden als Delano a’Cohen, Ferani van Vugt en Yannick o’Callaghan en het verwelkomen van Tom den Boer, kunnen we weer mooi nieuws naar buiten brengen.

Komend seizoen zullen de ervaren rotten Frank Molendijk en Melvin Winterberg gewoon nog steeds te bewonderen zijn in het Nieuwenhoorn-tenue. Frank, dit seizoen aanvoerder en leider van de achterhoede, gaat dan alweer zijn vierde seizoen in bij Nieuwenhoorn.

Melvin Winterberg, die na het seizoen 2017-2018 terugkwam op het oude nest, heeft ook aangegeven komend seizoen graag weer in het zwart wit te spelen. De betrokken stylist met heerlijke linkerbeen zal naast zijn activiteiten ook weer aan de gang gaan als assistent trainer van het JO19-1 team.

Naast de twee ervaren rotten blijven ook de fanatieke Tim van der Lijn en stabiele kracht Roeland de Bruijne komend jaar aan de Rijksstraatweg spelen. Tim kwam ook in het seizoen 2018-2019 terug in het zwart wit te spelen en dat bevalt goed. Daarnaast is hij meer dan betrokken bij de club. Want naast komend seizoen te proberen een onomstreden basisspeler te zijn, gaat hij zich wederom hard maken voor en in de Sponsorcommissie.

Roeland de Bruijne gaat ook al weer zijn derde seizoen in bij Nieuwenhoorn. Roeland, een stabiele kracht die zijn mannetje staat in de verdediging, heeft het enorm naar zijn zin en voelt zich helemaal op zijn plaats. Roeland, Melvin, Frank en Tim hopen ook komend seizoen een succesvol seizoen te hebben waarin sportiviteit en plezier hand in hand gaan.

Laat een antwoord achter