Martijn le Congé (Noordwijk) stopt per 1 februari met voetbal

1
 

Martijn le Congé gaat voor zijn werkgever de schoolbanken weer in en is daarom genoodzaakt om per 1 februari zijn loopbaan als speler definitief te beëindigen. “Met pijn in mijn hart heb ik na lang wikken en wegen besloten de kans aan te pakken welke door mijn werkgever wordt geboden. Het is een moeilijk moment maar het voelde dat ik deze kans per direct moest aangrijpen.”

Zaterdag tegen Rijnsburgse Boys speel ik voor het laatst op de Duinwetering en 25 januari uit tegen ASWH zal ik voor de laatste keer het Noordwijkshirt aantrekken. Dit zullen emotionele momenten worden en ik zal er met volle teugen van genieten. Na 4,5 jaar bij de club en met bijna 150 officiële wedstrijden voel ik mij inmiddels een “echte Noortukker” en zal zeker nog af en toe langs de lijn te vinden zijn.

“Wij vinden het enorm jammer dat Martijn ons heeft laten weten dat hij halverwege het seizoen Noordwijk gaat verlaten. Hoewel hij momenteel geen basisplaats heeft blijft hij onverminderd hard trainen, blijft zich zeer positief opstellen en laat hij wekelijks met zijn invalbeurten zien van grote waarde voor de ploeg te zijn. Wij hadden graag nog een jaar met hem verder gewild maar begrijpen en respecteren uiteraard de keuze van Martijn”, aldus Pieter Vink, bestuurslid Technische Zaken.

Le Conge kwam in de regio uit voor onder andere Capelle, Alexandria’66, Excelsior, Papendrecht en FC Gravenzande.

Bron: Website VV Noordwijk

1 reactie
  1. Koos Zwildens zegt

    Veeel succes Martijn met wat je ook gaat ondernemen Ik kom naar Aswh en hoop je daar nog tezien voetballen

Laat een antwoord achter