Korter parkeren in wijk bij De Kuip tijdens wedstrijden

9

Op de Veranda geldt vanaf 22 februari 2020 een maximum parkeertijd tijdens wedstrijden en andere evenementen in Stadion Feijenoord. Het college heeft op 15 januari een proef met deze maatregel goedgekeurd.

MAXIMAAL 90 MINUTEN

Besloten is dat bezoekers hun auto tot maximaal 90 minuten mogen parkeren in het gebied van de Burgerhoutstraat tot en met de Siem Heidenstraat. De parkeerbeperking geldt alleen op dagen dat er wedstrijden of evenementen in het stadion zijn. De bezoekers mogen dan vanaf drie uur voor aanvang tot twee uur na afloop hun auto maximaal 90 minuten parkeren. Overtreders krijgen een boete.

OVERLAST BEWONERS

Bewoners en ondernemers ervaren tijdens wedstrijden en andere evenementen in Stadion Feijenoord verkeers- en parkeeroverlast. Er zijn al verschillende maatregelen getroffen zoals verkeersafzettingen voor de woonstraten en inzet van verkeersregelaars. Samen met bewoners en ondernemers heeft de gemeente uitgezocht wat nog meer mogelijk is om de wijk bereikbaar te houden. Met de proef voor een maximale parkeertijd test de gemeente of de parkeerdruk door stadionbezoekers afneemt.

9 Comments
 1. Jan Limburg zegt

  Ze ruiken weer geld.

 2. Anneke van den Berg zegt

  Vincent Vd Berrug

 3. Jan Serraarens zegt

  Maximaal 2 x 45 minuten op wedstrijd dagen.
  Wedstrijd duurt 2 x 45 minuten exclusief blessure tijd minimaal half uur voor de wedstrijd aanwezig zijn gaan we niet redden pfff

 4. Jolanda Alblas van Vliet zegt

  Roy Balo weet niet of jij daar ook altijd staat met je auto???

 5. Roosje Behren zegt

  Waarom maken ze het mensen zo moeilijk die naar een wedstrijd willen ik kom uit hellevoetsluis parkeer me auto in beverwaard en gaat relax met de tram want die is tog gratis

 6. Hugo Klaver zegt

  waarom maakt iedereen alles elkaar moeilijk. pfff

 7. Robert van Geenhuizen zegt

  Bertus Bredius jij gaat toch altijd na een uur naar huis.

 8. Nicole Verbraak zegt

  Michel Visser

 9. Andre van Vliet zegt

  John Bron Rebecca van Vliet

Laat een antwoord achter