Komend seizoen diverse wijzigingen in staf Botlek

1

Komend seizoen zullen er een aantal grote wijzigingen optreden in de technische staf rond de selectie van Botlek . Hoofdtrainer Ad Reijtenbagh zal SC Botlek na één seizoen gaan verlaten. Reijtenbagh heeft aangegeven op zoek te willen gaan naar een nieuwe omgeving. 

Ook Leroy de Visser, trainer/coach van het 2e heeft aangegeven Botlek te gaan verlaten aan het einde van het seizoen. Visser is 3 jaar trainer geweest bij Botlek.

Tot slot maakt Botlek bekend dat ook Dan Blokland, selectiebegeleider/technisch adviseur, komend seizoen een stap terug gaat doen. Blokland heeft vele jaren zijn rol en taken vervuld binnen de club en rondom de selectie. Voor hem is nu het moment gekomen om, zoals hij dat zelf zegt, vers bloed toe te voegen met een andere blik en ideeën.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Erik Weijmans zegt

    Ronald de Vos gaat je trainer weg?

Laat een antwoord achter