Koevermans: ‘Samenwerking met FC Dordrecht niet zoals verwacht’

5

Op de nieuwjaarsreceptie van 2019 kondigde Feyenoord een samenwerking aan met FC Dordrecht. Na een jaar werden de eerste scheurtjes in de samenwerking waargenomen. 

Mark Koevermans kondigde in de nieuwjaarsreceptie dat Feyenoord weer de voetbalpiramide in wil met haar tweede elftal. “Wij zouden zo hoog mogelijk instromen. In het slechtste geval moet het via de Onder 21-competitie.”

 Mislukt wil Koevermans de samenwerking niet noemen. “Natuurlijk is het niet geworden wat we ervan hebben verwacht. Als het niet werkt dan gaat een ieder zijn eigen weg. Maar Feyenoord wil in ieder geval de voetbalpiramide in.”

5 Comments
 1. Patrick De Greef zegt

  gelijk mee stoppen da

 2. Robert van Geenhuizen zegt

  Bertus Bredius hij dacht dat Dordrecht een tennis club was.

 3. Henk van der Vegt zegt

  Ach zielig …je zoekt bij een top ploeg? Dat zal zeker geen succes zijn

 4. Miel Kroos zegt

  Nou heeft die Koevermans ook het eq van een garnaal om te zeggen maar we hebben wel gewonnen van Ajax dat zien we wel aan de stand eikel

 5. Marciano Kluivert zegt

  Zoek als grote club dan ook betere partners om mee samen te werken en lever ook potentiële kwaliteit af, zodat beide partijen er ook baat bij hebben. Die spelers die onlangs aan Dort werden afgestaan, hadden bij Feyenoord ook geen toekomst. Ging dus nergens over. Typisch het Feyenoord van de laatste decennia.

Laat een antwoord achter