Joop van Ettinger stopt per direct als voorzitter van SV Slikkerveer

3

Joop van Ettinger stopt per direct als voorzitter van SV Slikkerveer. ”Met pijn in mijn hart, maar vol vertrouwen in een prachtige toekomst voor deze geweldige club, heb ik besloten om per direct mijn voorzittersfunctie neer te leggen.”

Gezondheidsredenen liggen ten grondslag aan dit besluit. ”Ik wilde de voorzittershamer over dragen tijdens het 100-jarig bestaan, maar helaas moet ik dit al eerder doen.”

Rinus Hitzert, actief als secretaris en vice-voorzitter, wordt per direct aangewezen als ad-interim voorzitter. 

Van Ettinger heeft zich meer dan 15 jaar ingezet voor de club. ”De eerste jaren als jeugdvoorzitter en daarna als bestuursvoorzitter. Ik moet zeggen dat ik heel veel mooie jaren heb meegemaakt bij sv Slikkerveer. Die ontelbare plezierige herinneringen raak ik gelukkig nooit meer kwijt.”

Overig Nieuws
3 Comments
  1. Han Steenbeek zegt

    Joop, jammer, dat het niet lukt tot het 100-jarig bestaan. Ik hoop je toch nog bij ons ook te zien in de competitie. Sterkte en beterschap.

  2. Winni Kiksen zegt

    Een schok door amateurvoetballand! Beste voorzitter ever, hou je taai!

  3. Marcel Nobel zegt

    Max Overdijk Sander Goudriaan Mark Molenaar

Laat een antwoord achter