Jeroen Rijsdijk (Jong Sparta) tekent bij Almere City FC

2

Sparta Rotterdam ziet Jeroen Rijsdijk per direct vertrekken naar Almere City FC. De trainer van Jong Sparta zal in Flevoland de assistent worden van Ole Tobiasen.

Henk van Stee over het vertrek: “Jeroen had bij ons een aflopend contract aan het einde van dit seizoen. Het verzoek om tussentijds te vertrekken komt daarom niet op een prettig moment, maar Jeroen heeft bij Sparta prima werk geleverd in de ontwikkeling van talenten die via Jong Sparta naar het eerste elftal zijn doorgestroomd. Hij heeft de opleiding Coach Betaald Voetbal afgerond en heeft ambities in het betaalde voetbal. Bij Almere City kan hij eerste assistent worden bij het eerste elftal en daarom werken wij mee om zijn vertrekwens nu al te honoreren.”

Jong Sparta Rotterdam zal de rest van het seizoen onder leiding staan van Nico Jalink en Nourdin Boukhari. In de loop naar het nieuwe seizoen zal gekeken worden naar een definitieve invulling van de trainersstaf bij de beloften

Overig Nieuws
2 Comments
  1. Rene Noort zegt

    Gefeliciteerd Jeroen suc6 gewenst

  2. Harry Luyten zegt

    Succes Jeroen!

Laat een antwoord achter

LIKE VOETBAL010 OP FACEBOOK!