Harry Akkermans nieuwe trainer Naaldwijk

0

Vv Naaldwijk heeft Harry Akkermans aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De Rotterdammer start op 1 juli 2020 en heeft een contract ondertekend voor twee seizoenen. De 50-jarige Akkermans is een ervaren hoofdtrainer in het bezit van een UEFA-A diploma en werkzaam als provinciaal manager van Team Sportservice Zuid-Holland in Poeldijk. Hij was in het verleden als hoofdtrainer actief bij VVOR, Zwaluwen Vlaardingen, Sportclub Feyenoord, vv Prinsenland en FC Oudewater.

Akkermans heeft een goed gevoel bij vv Naaldwijk, “de club speelt op een prachtig sportpark waar ik persoonlijk warme herinneringen aan heb, in 2007 promoveerde Akkermans met VVOR ten koste van vv Monster op het veld van Naaldwijk. Daarnaast spreekt de combinatie van de familiaire sfeer met de sportieve ambities mij aan”.

Vv Naaldwijk kiest voor Akkermans om de vereniging als geheel weer wat stappen verder te krijgen. VV Naaldwijk kijkt omhoog en kan met het opkomende talent en de komst van Harry Akkermans het 100 jarig bestaan met vertrouwen tegemoet zien.

Naaldwijk en Akkermans hebben een overeenkomst overtekend voor de duur van twee seizoenen, tot met de zomer van 2022.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter