GOZ pakt eerste periode met winst op NBSVV

0

GOZ wist dat het minimaal een punt moest pakken om de periode binnen te halen. Na het fluitsignaal van scheidsrechter Julia van Es, begon GOZ moeizaam en verkrampt aan de wedstrijd. Er zat toch nog wel enige druk tussen de oortjes, zeker ook na het debacle van de laatste wedstrijd. Na een minuut of 8 was de schroom wel verdwenen zagen we weer de snelle combinaties in het spel van GOZ. In de 9e minuut mag GOZ een hoekschop nemen die met kunst en vliegwerk door de keeper Dany de Ronde tot een nieuwe hoekschop wordt verwerkt. Het is uit deze hoekschop dat Niels de Visser de 1-0 scoort.

Vier minuten later is het Rick Jeanson die na een snelle passeer actie zich vrij speelt en de 2-0 scoort. Het wordt nog ergen voor NBSVV slordig bal verlies kan Rick Jeanson de “16” in lopen en de 3-0 scoren. GOZ op een ruime voorsprong al vroeg in de wedstrijd dat hebben we wel eerder gezien. In de 20e minuut is het de snelle en nauwelijks af te stoppen Patrick Ridderhof die het eerste doelrijpe schot richting Thijs Briene als reserve doelman GOZ afvuurt. GOZ laat de teugels wat vieren, wordt ook wat nonchalanter in de combinaties, waardoor NBSVV in de wedstrijd kan komen. Echte kansen komen hier niet uit, maar het lijkt wel weer wat meer op een wedstrijd.

In de 31e minuut scoort Rick zijn 3e in deze eerste helft, een onvervalste hattrick dus. Niet veel later is het Victor Boere die na een mooie snelle aanval de bal tegen de paal kopt, bij de rebound komt de bal in de achtertuin. De 2e helft, begint GOZ heel slap en niet geconcentreerd aan de wedstrijd. NBSVV krijgt hierdoor meer grip op de wedstrijd en komt een paar keer diep door in het doelgebied van GOZ. In de 56e minuut scoort Joris Krijger de spreekwoordelijke eer 4-1.

Direct na de aftrap is het de goed spelende Victor Boere die de 5-1 scoort. Onder aanvoering van de harde kern vanaf het balkon gaat GOZ de wedstrijd uitspelen in de wetenschap dat de buit binnen is. In de 73e minuut is het Arnold Coppens die de eindstand met een afstand schot op het scoreboard zet 6-1.

Een beste man van de wedstrijd is moeilijk te noemen, ik hou het op de beste vrouw van de wedstrijd en dat is en was scheidsrechter Julia van Es.

Laat een antwoord achter