GHVV’13 laat HBSS glippen 

0

De afgelaste wedstrijd tegen HBSS stond vandaag op het programma en voor beide ploegen stond er wel wat op het spel.  Voor GHVV’13 om weg te geraken van de onderste regionen en voor HBSS om bij CION in de buurt te blijven voor een eventuele promotie.

Maar eerst moest de wedstrijd gespeeld worden en GHVV’13 kwam furieus uit de startblokken en verraste HBSS volkomen . Het is dat de Keeper wel bij de les was anders had de vroege voorsprong voor de thuisclub op de borden gestaan. 

De gevaarlijkste aanvaller bij GHVV’13 was Jordy Breestraat niet dat hij zelf op het doel kon schieten maar wel ploeggenoten voor het doel zette om de score te openen. Zo was het in de 19e minuut een voorzet op Danny Poldervaart die net iets te ver voor de bal kwam om vol uit te kunnen halen . 2 minuten later werd Brian van Dam weggestuurd die uit de draai de doelman van HBSS probeerde te verrassen . 

In minuut 24 werd Ruben Speelpenning diep gestuurd maar hij twijfelde of hij de bal over de keeper wilde schieten of er langs wilde  gaan. Het werd geen van beide .  Tussendoor was HBSS zeker wel gevaarlijk maar Erwin en de het houtwerk voorkwamen een niet terechte achterstand.

Het laatste wapenfeit kwam in minuut 40, Een uitstekende aanval via Jordy die Viktor Kriek op de rechterflank wegstuurde en die vervolgens de bal voor gaf op het hoofd van Danny Poldervaart maar zijn kopbal ging net aan de verkeerde kant van de paal. 

Een 0 – 0 ruststand was eigenlijk voor de mannen van GHVV’13 iets te weinig maar nog 45 minuten te gaan.

Na de rust het zelfde spelbeeld GHVV’13 hard werken en direct druk zetten waar HBSS het toch moeilijk mee had. 

Het 1e wapenfeit was in minuut 48 …. na een corner van Jordy kwam de bal weer terug bij hem passeerde een man en krulde de bal naar de 2e paal toe …. helaas wilde de bal niet genoeg zakken want anders had hij zeker het doel ingegaan …nu belandde de bal op de lat en kwam HBSS met de schrik vrij.  Het spel begon een klein beetje heen en weer te gaan na een kleine 65 minuten .

Het laatste gevaarlijke moment was nog de kopbal van Clifford Robinson uit de corner van Viktor Kriek die net over ging.  Na dit moment leek het weg te zakken bij GHVV’13 , de duels werden niet meer gewonnen en de wissel van Morris Gelderland ( blessure  ) voor Pascal van der Hor was even de organisatie even zoekende.

Hoekschop in de 72e minuut voor HBSS leek afgeslagen maar kwam toch nog bij een HBSS’er die draaide en schoot op het doel werd onderweg nog van richting veranderd zodat Erwin alleen maar kon kijken hoe de bal tegen de touwen belandde. 

GHVV’13 probeerde het nog wel maar de krachten waren uit de benen en dus moesten de mannen van John Stougje het doen met een nederlaag .  Het werd nog 0 – 2 in de blessuretijd maar die was voor de statistieken.

Volgende week naar Rhoon om het goede vertoonde spel een vervolg te geven er zal nu echt gewonnen moeten worden.

Laat een antwoord achter