GC&FC Olympia zoekt keeperstrainer

3

GC&FC Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Hiermee staat Olympia in de top tien van oudste voetbalclubs van Nederland. Met haar 900 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Het eerste elftal van Olympia komt op dit moment uit in de (zondag) 1e klasse van de KNVB West II. Voor haar selectie is Olympia, voor met ingang van het komende seizoen (2020-2021) op zoek naar een keeperstrainer.

Serieuze kandidaten beschikken over aantoonbare ervaring op niveau.

Interesse?

Stuur uw reactie met uw CV naar: Bestuur GC&FC Olympia, t.a.v. voetbalzaken, postbus 849, 2800 AV
Gouda of mail naar: voetbalzaken@gcfc-olympia.nl

3 Comments
  1. Marvin Straver zegt

    Michael VB iets voor jou?

  2. Aart de Haan zegt

    Ed halen

  3. Chris Rijswijk zegt

    EmielCora Borst

Laat een antwoord achter