Feyenoord speelt dinsdag duel uit: ”Mist werd na rust alleen maar erger’ (video)

10

De TOTO KNVB-bekerwedstrijd Fortuna-Feyenoord werd dinsdag gestaakt. Bij een 1-1 stand legde scheidsrechter Kevin Blom de wedstrijd na 63 minuten stil. “Het zicht was bij terugkomst na rust alleen maar verslechterd”, zegt Blom tegenover Rijnmond.

Aan het begin van de wedstrijd was het zicht nog prima. “Toen konden we nog goed spelen. Maar het werd naarmate de tweede helft vorderde steeds slechter. Mijn assistenten gaven ook aan dat ze niet meer optimaal konden functioneren. Oftewel: ze konden niet meer bepalen wanneer de bal vertrok. Dan is buitenspelbepaling erg lastig.”

“Eén van criteria is ook dat je vanaf de middenlijn de doelen moet kunnen zien. De doelen konden we wel zien, maar niemand wie daarvoor zou staan. Voor ons was er geen discussie. Maar je moet het wel afwachten. Want je zag wel dat het een aantal keer veranderde. Dat had zomaar kunnen gebeuren.”

De wedstrijd wordt dinsdag 28 januari uitgespeeld.

Overig Nieuws
10 Comments
 1. Mijndert Schrik zegt

  Heeft Feyenoord gevoetbald dan gisteren?

 2. Randy Boss zegt

  respect naar een ieder die gister in het uitvak zat ondanks de mist wat een mooie sfeer kwam er vandaan !!

 3. Mario Nultien zegt

  Moreno Van Den Berg Geraldine Kaaysteker

 4. Marco Dekkers zegt

  De mist heeft feyenoord gered..nu hebben ze nog kleine kans om goed te maken..ze speelden echt slecht..moet dinsdag stukken beter willen ze winnen

 5. Jan Slor zegt

  eindelijk heeft ie ons 1x gered

 6. Charles Versnick zegt

  Feyenoord bleek totaal niets geleerd te hebben van de eerdere nederlaag die ze daar leden voor de competitie. Ze speelden slap en ongeïnspireerd. De gelijkmaker zat er al lang aan te komen. de winnende voor de thuisclub ook. Feyenoord is gered door de mist. Nu maken ze nog een kansje in de ongeveer 22 minuten en de eventuele verlenging die gaan volgen. Een strafschoppenserie zit er ook nog eens in.

 7. Kees Visser zegt

  Wat een paardelul is die blom ze eigen show lijkt lui ge wel

 8. Ria van Gennep zegt

  Ze hadden al in het begin niet moeten spelen nu moesten de uitsupporters ook met de mist naar huis

 9. Henk-Otto Limburg zegt

  Mensen die dinsdag niet konden hebben niets gemist.

 10. Anne Limburg zegt

  Niet alleen dinsdag maar het hele seizoen hebben ze niets gemist!!!

Laat een antwoord achter

LIKE VOETBAL010 OP FACEBOOK!