Feyenoord Soccer Camps in de voorjaarsvakantie

1

De eerste Feyenoord Soccer Camps van 2020 vinden plaats in de voorjaarsvakantie! Er vinden in deze vakantieperiode in totaal drie voetbalkampen plaats: twee op Varkenoord en één bij Rijnmond Hoogvliet Sport. Meld je aan en word een betere voetballer!

Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.

Locaties

De vakantieweek wordt op 24 en 25 februari afgetrapt bij Rijnmond Hoogvliet Sport – voor het eerst gastheer van een Feyenoord Soccer Camp – met een tweedaags voetbalkamp. Van woensdag tot en met vrijdag vinden er Soccer Camps plaats op Varkenoord. Ontwikkel je skills op diverse voetbalgebieden en strijd voor de winst in het minitoernooi!

Keepers Camps

Gelijktijdig met de Soccer Camps voor spelers op Varkenoord hebben doelverdedigers de mogelijkheid om deel te nemen aan een specifiek trainingsprogramma voor keepers. Dus, wil jij werken aan je kwaliteiten als keeper op het jeugdcomplex van Feyenoord? Doe dan mee aan een Feyenoord Keepers Camp!

Meer informatie over de Feyenoord Soccer Camps in de voorjaarsvakantie is hier te vinden.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Martin de Hoop zegt

    Angela de Jong niks voor Mitch ???

Laat een antwoord achter