Excelsior neemt Aberkane van Sparta over

1

Excelsior verwacht op korte termijn de 19-jarige rechtsback Abdallah Aberkane over te nemen van Sparta. De speler van Jong Sparta gaat één dezer dagen een tweejarig contract tekenen in Kralingen.

Sparta en Excelsior hebben deze winter veel contact. Sparta wil andersom namelijk graag Jeffry Fortes al in deze winterstop overnemen van de Kralingse club. De speler zelf gaf eerder ook al aan graag te willen vertrekken.

Na dit seizoen speelt Fortes in elk geval voor Sparta, waar hij al een contract heeft getekend. Deze zomer loopt zijn contract bij Excelsior af. De Kralingers willen hem vooralsnog aan zijn contract houden. “Ik heb iedereen nodig om promotie af te dwingen,” zegt trainer Ricardo Moniz daarover.

1 reactie
  1. Bertus Langerlaan zegt

    1+1 = twee fortes per direkt naar sparta

Laat een antwoord achter