DVO’32 te sterk voor Rijnmond Hoogvliet Sport

1

DVO’32 is met een goed gevoel uit de winterstop gekomen. De Vlaardingers waren tegen Rijnmond Hoogvliet Sport veel te sterk. De ploeg van Ben Hoogwerf won uiteindelijk met 5-0.

Colin Pleijsier en Floris Keizerwaard wisten twee maal het net te vinden. Atakan Karacoscun scoorde een maal.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Marcel Ekelenburg Van zegt

    Voor mij de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar. Ik had écht 2 teams die respect voor elkaar hadden. Omdat ik 1 van de laatste wedstrijden echt een tik emotioneel kreeg bij Quick Steps tegen KMD. Van een speler van QS was bij mij het plezier helemaal weggevallen. En voor de wedstrijd in de bestuurskamer was dat merkbaar. De wedstrijd (Met rapporteur )Was echt voor de voetballerij een reclame voor de 3de klasse. Ik bleef mezelf ondanks de rapporteur. Volgens het boekje zou ik zeker 8 a 9 kaarten kunnen trekken. Maar ik vind hoe de voetballers met elkaar om gingen. Echt super geweldig. Een beetje zelfreflectie….. ja ik had waarschijnlijk een penalty in de 2e helft aan Rijnmond moeten geven. Waarschijnlijk het enigste foutje. Ook na de wedstrijd. Was ik best emotioneel. De spelers waren tevreden over het leiden van de wedstrijd, waardoor voor mij echt het plezier weer een stuk is terug gekomen . Spelers en trainers bedankt voor deze mooie middag. Echt jullie waren reclame voor het voetbal!!!!

Laat een antwoord achter