De nieuwe koers bij Feyenoord: data, jeugd en één organisatie

5

Er is momenteel een machtsstrijd gaande bij Feyenoord. Op de nieuwjaarsreceptie bij de Rotterdamse club werd het zelfs publiekelijk toegegeven. De afgelopen jaren zijn er beleidsbepalers vertrokken en nieuwe mensen gekomen. De ingezette nieuwe koers bij Feyenoord krijgt intern bijval, maar stuit ook op weerstand.

Door Dennis van Eersel (Rijnmond)

Met de komst van de veelbesproken president-commissaris Toon van Bodegom stapte er in maart 2019 iemand binnen met een duidelijke visie. Iets wat destijds broodnodig was, in een periode dat de club zonder directie zat. Maar ook iets wat niet geheel wenselijk is, omdat een RvC-lid vooral hoort te controleren en niet op de stoel van de bestuurder hoort te zitten.

En dat er weerstand is met betrekking tot die situatie is wel duidelijk. De interne machtsstrijd bij Feyenoord kende zijn meest recente climax met een publicatie in het NRC Handelsblad, waarin het zakelijke verleden van Van Bodegom uitgebreid belicht werd. Belangrijkste vraag uit dat artikel: ‘Uit het niets’ werd hij de meest machtige man bij Feyenoord, maar is hij wel de juiste man op de juiste plek?

Lees verder bij Rijnmond.

5 Comments
 1. Jan de Klerk zegt

  Wie zegt dat die Koevermans denkt zeker dat hij nog op de tennisbaan staat nog ff en onslag komt er aan.

 2. Lars Roodhorst zegt

  Ja, als Pinksteren en Pasen op een dag vallen

 3. Edwin Jongejan zegt

  Ja

 4. Ruud Seegers zegt

  komt niks van terecht,meneer koevermans

 5. Ramy Salem zegt

  Haron Salem

Laat een antwoord achter