Cor Waalboer vertrekt bij WCR

2

Aan het einde van het seizoen neemt WCR afscheid van trainer Cor Waalboer. Na goed overleg hebben beide partijen besloten niet met elkaar verder te gaan volgend seizoen. Het bestuur en Technische commissie van  WCR zijn Cor zeer dankbaar voor de geleverde inspanningen. ”We zijn er zeker van dat Cor vol overtuiging het seizoen zal afmaken we wensen hem en de spelers veel succes daarmee’, aldus het bestuur.

Voorts kan WCR melden dat het voor volgend seizoen een nieuwe trainer voor het 2e elftal heeft gevonden.

Volgend seizoen zal Koos Lok nu trainer van Jo19 doorschuiven naar het 2e elftal. De heer Lok is een ervaren trainer en oud voetballer van Club Brugge. Naast Koos zullen diverse spelers van de JO19 aansluiten bij de selectie.

Als teammanager zal Ronald van Hattem gaan fungeren.

2 Comments
  1. Remon van Prooijen zegt

    Dat krijg je ervan als je Goudt op de bank zet.

  2. Boessen RF zegt

    Hahahahaha

Laat een antwoord achter