Charlois haalt uit tegen Coal

0

In aanloop naar zondag voor de competitiewedstrijd uit tergen het Haagse ODB oefende Charlois tegen ‘buurman’ Coal. Na het pijnlijke verlies van de oefenwedstrijd tegen TransvaliaZW afgelopen dinsdag (3-1) werd er nu uitgehaald met 6-3.

In een aantrekkelijk duel voor talrijke toeschouwers kwam de thuisploeg goed uit de startblokken. De ruststand werd afgesloten met een 3-1 voorsprong, waarin beide teams zich van haar goede kant lieten zien. Na de pauze volgden nog vele doelpunten aan beide kanten. Het resultaat onder de bekwame en goede leiding van scheidsrechter Jung uit Schiedam werd het voor de toeschouwers een leuk doelpunten festijn. Met 6-3 trok Charlois in deze ‘Oldegaarde-derby’ aan het langste eind. „En nu doortrekken naar de competitie”,  verklaarden na afloop het duo Warner/Broekhuizen. „Een goede start na de winterstop is van cruciaal belang”.

 

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter