BVV Barendrecht stunt tegen koploper Sparta Nijkerk

0

BVV Barendrecht heeft voor een stunt gezorgd in de Derde Divisie. Op Sportpark de Bongerd moest koploper Sparta Nijkerk zijn meerdere erkennen in Barendrecht. De ploeg van Jack van den Berg, die wegens het overlijden van zijn vader vlak voor de aftrap het complex verliet, wist met 2-1 te winnen.

Bas Mourits opende in de 30ste minuut de score door een hoekschop binnen te koppen. In de tweede helft wist Peter de Lange met zijn negende van het seizoen de marge op twee te brengen. In de 70ste minuut kwam koploper Sparta Nijkerk, dat dit seizoen nog maar een keer had verloren, terug in de wedstrijd via Burgerhout. Vlak voor tijd dacht Sparta Nijkerk nog een punt uit het vuur te slepen maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter