Brasco Tuvaljevic nieuwe trainer Rijsoord

1

De technische commissie en het bestuur van V.V. Rijsoord zijn er in geslaagd om een opvolger te contracteren voor de eind dit seizoen vertrekkende Marco van Rijn.

De keuze is gevallen op de ambitieuze trainer Brasco Tuvaljevic (43) uit Rotterdam. Als (jeugd)speler is Brasco actief geweest bij Spartaan’20 en Feyenoord en bij de senioren kwam hij o.a. uit voor Barendrecht en Sparta.

Brasco Tuvaljevic heeft de laatste jaren een aantal zondagteams (Dubbeldam en XerxesDZB) als trainer onder zijn hoede gehad en heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij Betaald Voetbal Organisaties zoals Excelsior (jeugd), Dordrecht (jeugd), Jong fc Den Bosch en dit seizoen als assistent van Jeroen Rijsdijk bij Jong Sparta.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Fatih Sayilgan zegt

    Gefeliciteerd toptrainer

Laat een antwoord achter