Ben Kinds assistent-trainer bij FC Dordrecht

7

Ben Kinds is vanaf vandaag de nieuwe assistent-trainer van hoofdtrainer Cláudio Braga bij FC Dordrecht. De 37-jarige Ben Kinds is de opvolger van Johan Versluis, die nu aan de slag is als jeugdtrainer bij de Dordtse club.

“Voor mezelf is dit een goede en logische stap, omdat ik onlangs ben toegelaten tot de cursus Coach Betaald Voetbal zegt Ben Kinds. Mijn insteek is om de technische staf, bestaande uit hoofdtrainer Cláudio Braga en assistent-trainers Arben Kasolli en Chaly Jones, te versterken en aan te vullen. Ook wil ik een basis leggen voor het nieuwe seizoen. We gaan er met zijn allen alles aan doen om dit seizoen positiever te kunnen afsluiten.”

Vanaf het seizoen 2017-2018 is Ben Kinds aangesteld als hoofd jeugdopleiding. Hij zal het lopende seizoen nog zijn taken van de hoofd jeugdopleiding combineren met die van de assistent-trainer.

7 Comments
 1. Richard Feenstra zegt

  Lekker bezig Ben! Succes!

 2. Wim van Bovene zegt

  Gefeliciteerd Ben.

 3. Jack van Dam zegt

  Gefeliciteerd ben

 4. Maurice Schaap zegt

  Ben gefeliciteerd

 5. Leen de Koning zegt

  Succes Ben.

 6. Jacco Wemelsfelder zegt

  Feli Ben

 7. Dimitri Metgod zegt

  Gefeliciteerd met deze mooie stap Ben Kinds, succes

Laat een antwoord achter